• fundatiaipi

Ajuta-ne sa avem ”O casa sigura pentru fiecare”!

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/O-casa-sigura-pentru-fiecare

Campanie derulată de Fundația ”Inimă pentru Inimă” cu sprijinul Platformei ”Bursa Binelui”

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/O-casa-sigura-pentru-fiecare

Misiunea de la care organizația noastră nu s-a abătut în cei 22 de ani de existență, de a oferi fiecărui copil o casă și o familie, rămâne punctul esențial al activității noastre și în aceste momente grele în care suntem afectați de virusul Covid-19. Suntem preocupați de siguranța celor 32 de copiii din cele trei căsuțe de tip familial ale fundației din Râmnicu Vâlcea și Ocnele Mari. Suntem preocupați de menținerea în siguranță a lucrătorilor și colaboratorilor noștri pentu a putea asigura continuitatea îngrijirii, educației și asistenței pentru copiii și familiile beneficiare. Ne mobilizăm și pentru a ajuta persoanele cele mai afectate de pandemie, persoanele vârstnice (peste 65 de ani) identificate cu sprijinul asistentilor sociali din 3 comunitati ale judetului Valcea.

Scopul campaniei

Sprijin de urgenta acordat grupurilor vulnerabile afectate de pandemia virusului Covid-19.

Suport acordat copiilor din grupuri vulnerabile pentru asigurarea continuității asistenței educaționale oferite de școală

Cui donez? - copiilor aflați sub o măsură de protecție din Fundația ”Inimă pentru Inimă”; - familiilor aflate în situație de risc, în contextul pandemiei; - persoanelor vârstnice în dificultate identificate cu sprijinul asistentilor sociali - cabinetelor medicale și secții de spital - instituțiilor implicate în lupta împotriva pandemiei de coronavirus De ce să donez?

Pentru că există o nevoie acuta de materiale de protecție (dezinfectant, masti, manusi) și materiale de igienă personală atât la nivelul persoanelor vulnerabile cât și la nivelul lucratorilor din serviciile socio-medicale (combinezoane, viziere).

Pentru facilitarea accesului la educație a copiilor din grupuri vulnerabile (copii afectați de sărăcie, copii instituționalizați) care nu dispun de resurse digitale - internet, tablete, computere.


Cum donez?

Primul pas

Apasa butonul “Doneaza” în dreptul proiectului susținut pe platforma de donații ”bursa binelui” susținute de Fundația ”Inimă pentru Inimă” pe care îl poți vedea mai jos:

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/O-casa-sigura-pentru-fiecare

Pasul doi

Completează datele din fereastra “Doneaza”. Este nevoie să completezi numele și prenumele, o adresă de e-mail și suma pe care o donezi. Bifează căsuța prin care ești de acord cu termenii și condițiile. Dupa completare si apasarea butonului “Doneaza”, vei fi directionat pe site-ul EuPlatesc.ro, operatorul de donatii al platformei Bursa Binelui, pentru finalizarea donatiei.

Aici trebuie să introduci:

- numărul cardului asa cum este trecut de banca emitentă;

- urmează luna si anul expirării cardului;

- codul de securitate care se găsește pe spatele cardului;

- numele așa cum este inscripționat pe card.

Apasă butonul ”Plătește online” și așteaptă afișarea mesajului de confirmare a efectuării plății.

Important: cardul trebuie să fie activat pentru tranzacții online. Informațiile pot fi găsite la banca emitentă.

Ai reușit! Îți mulțumim pentru că ești alături de noi!


40 afișare

FUNDATIA INIMA PENTRU INIMA

Sediul operativ: General Magheru, nr. 8, bloc S1, sc. C, apt, 17,

Ramnicu Valcea. Tel/fax 0250736307, Mobil: +40722291605

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube Social  Icon

© 2019 by Fundația Inimă pentru Inimă