top of page

"Volley for Heart" editia a-II-a, 24-25 martie 2018 k


Turneul caritabil de volei, inceput in 2017 de un grup de oameni entuziasti si cu inima mare, continua si in 2018. Toate fondurile obtinute vor fi directionate catre copiii din programele sociale ale fundatiei. Multumim organizatorilor si sponsorilor care s-au implicat in organizarea evenimentului! Copiii nostri vor fi si ei prezenti la finala ce va avea loc, maine 25 martie 2018. Iata ce transmit organizatorii pe pagina oficiala:

"Ne place să jucăm volei și să-i ajutăm pe ce mai puțin norocoși decât noi! 

Suntem o echipă mică, dar am reușit sa creăm o familie mare care se extinde de la an la an și împreună reușim să fim alături de Fundația “Inimă pentru Inimă”. Fundația pe care o sprijinim a luat sub aripa, copiii aflați in situații de risc social, copii nevoiași, copii cu probleme de adaptare sociala sau cu probleme medicale și luptă pentru aceștia. Prima ediție a turneului “Volley for Heart” a avut loc in luna Octombrie a anului 2017, ediție la care au participat peste 20 de echipe din mai multe orașe ale țării. Am adunat la București peste 200 de iubitori de volei, foști mari sportivi sau pur și simplu oameni pasionați care nu renunță. Următoarea ediție va avea loc pe 24-25 Martie 2018, în pragul sărbătorilor Pascale pentru a le oferi copiilor bucurie, motivație și încredere...încredere că lumea poate fi un loc mai bun și speranța că nu vor fi abandonați. 


Vă așteptăm să ne luați cupa! Stay tuned! ***Pentru această cauză se poate susține pe toată perioada anului (și nu doar financiar). "




Recomandam
Recent
Urmariti-ne si aici
  • Facebook Classic
bottom of page