top of page

Sfârșitul nu e aici....


În acest an, Fundația ”Inimă pentru Inimă” a derulat proiectul ”#DIY - Develop and Involve Yourself”, în cadrul Serviciul European de Voluntariat cofinanțat de programul Erasmus+ al Comisiei Europene. În perioada februarie-noiembrie 2018 am găzduit 4 voluntari din 4 țări diferite: Ivan venit din Spania, Adeline din Franța, Davide venit din Italia și Taniyana din Bulgaria. În această perioadă de nouă luni au lucrat alături de fundația noastră și copiii din centrele de tip rezidențial din Râmnicu Vâlcea, Ocnele Mari aparținând organizației.

Voluntarii au organizat atât pentru copiii din centre cât și pentru cei din școli ateliere de limba engleza, ateliere de desen, pictură, lucru manual, s-au jucat împreună, au fost alături de ei în momentele importante din această perioadă, le-au oferit afecțiune, bucurie, sprijin.

O parte importantă a proiectului a fost acordată proiectelor personale dezvoltate de voluntari care au constat în evenimente de strâmgere de fonduri, elaborarea de materiale scrise și video de promovarea organizației și a voluntariatului internațional

În prezent, voluntarii s-au întors acasă, proiectul se apropie de final însă o parte din ei și din munca lor a rămas cu noi. Și, cu siguranță, vom continua să colaborăm într-un fel sau altul și în viitor.

Jurnalul de bord al proiectului, în viziunea Adelinei, una dintre voluntare, îl găsiți mai jos. Vom reveni în curând cu noi mărturiii ale voluntarilor privind perioada petrecută în Râmnicu Vâlcea. De asemenea, puteți citi poveștile voluntarilor urmând link-ul de mai jos: https://ipievs.wordpress.com

Vom reveni cu mai multe informații despre proiect în postările viitoare....Recomandam
Recent
Urmariti-ne si aici
  • Facebook Classic
bottom of page