top of page

Centrul de zi pentru Integrare Socio-Profesionala   Ocnele Mari
"Casuta cu pitici"

Activitati

Centrul de zi ofera parintilor consiliere si sprijin la cerere sau ori de cate ori considera personalul de specialitate ca este in beneficiul copilului si familiei sale.

 

Serviciul de suport emotional si de consiliere psihologica este asigurat de psihologul centrului de zi. Consilierea psihologica presupune identificarea situatiilor de risc, a unor momente dificile din viata copilului sau a familiei acestuia si interventia in baza unui program personalizat si a unei fise psihologice.

 

Centrul de zi  Ocnele Mari ofera servicii copilului, dupa scoala. In cadrul centrului de zi sunt organizate ateliere de desen si pictura, dans, utilizare a calculatorului si internetului, comunicare in limba italiana si engleza.

 

Se desfasoara activitati de ingrijire, educatie, recreere –socializare, formarea si dezvoltarea deprinderilor de viata independenta, consiliere pentru parinti, discutii si oferirea de material informative parintilor

 

Activitatile si materiile desfasurate sunt nu numai interesante din punct de vedere educativ si formativ , dar si creative si bazate pe o abordare participativa.

bottom of page