Partenerii nostri

Sustinatorii nostri

Eptisa Romania
Eptisa Romania
Damila
Damila

Damila a fost fondata in anul 1992 si isi are radacinile in comuna Maciuca din judetul Valcea. Damila, societate comerciala cu capital privat, 100% romanesc, ocupa un loc important pe piata materialelor de constructii si finisaje din Romania, avand rol de producator, importator si distribuitor pentru produsele pe care le comercializeaza. De-a lungul anilor, Damila a dezvoltat un model de business propriu, incercand sa inteleaga cat mai bine piata, cerintele si exigentele partenerilor sai.

Boromir Ind
Boromir Ind

Născută în respectul tradiţiei, dar cu o perspectivă modernă asupra acestui domeniu, atât de vechi şi totuşi atât de puţin exploatat, societatea s-a dezvoltat şi şi-a diversificat activitatea oferind pieţei atât produse tradiționale, cât şi produse noi, de care piaţa românească avea nevoie.

DIANA
DIANA

„Nu poţi fi şi de succes şi un om bun de unul singur. Am avut întotdeauna de partea mea prieteni, angajaţi, parteneri de afaceri de înaltă calitate profesională şi umană” – Dumitru Crăciunescu Compania DIANA s-a înființat pe 30 aprilie 1991 şi este încrezătoare în viziunea formulată de fondatorul său, Dumitru Crăciunescu (1958-2014), conform căreia industria alimentară din România poate avea un viitor important explorând cu maximă atenţie şi interes fondul bogat al mâncărurilor tradiţionale

amvb-asociatia-municipala-de-volei-bucuresti-sigla
amvb-asociatia-municipala-de-volei-bucuresti-sigla

Asociația Municipală de Volei București

socar.ro
socar.ro

SOCAR România este reprezentanța companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), una dintre cele mai bine cotate companii petroliere din lume.

Volley for Heart
Volley for Heart

Dăm startul la înscrieri pentru turneul “Volley for Heart” ce va avea loc în București în perioada 21-22 Octombrie 2017. Inițiativa noastră vine din dorința de a sprijini Fundația “Inimă pentru inimă” și ne propunem să asigurăm copiilor cele necesare pentru toamnă și pentru începutul de an școlar.

IMG_6318.JPG
DSC_0026.JPG
Romania-2011-Toldo-130.jpg
Asociația ”Bambini in Romania”
Asociația ”Bambini in Romania”

Asociația Bambini in Romania a fost înfiinţată oficial în anul 1999 la Milano, din iniţiativa lui Don Gino Rigoldi, în colaborare cu CESVI - Cooperare şi Dezvoltare, Asociația Comunita Nuova, Institutul Milanez Martinitt şi Stelline, FC Internazionale Milano (Intercampus), Institutul IPSIA (Istituto Pace Sviluppo Innovazione Acli), ACLI Milano, Asociația ANTEAS. BIR este o asociaţie aconfesională, nepartizana politic, non-profit. Scopul asociatiei este îmbunătăţirea condiţiile de viaţă ale orfa

D.G.A.S.P.C. Vâlcea
D.G.A.S.P.C. Vâlcea

Rolul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului este acela de a asigura la nivel judetean aplicarea politicilor si strategiilor de asistenta sociala in domeniul protectiei copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor varstnice, persoanelor cu handicap, precum si a oricaror persoane aflate in nevoie. Conform strategiei elaborate DGASPC Valcea se ocupa cu urmatoarele servicii sociale: -protecţia copilului, -protecţia persoanelor adulte cu handicap

Inter Campus
Inter Campus

Proiectul se adreseaza in principal copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, proveniti din atat din centrele de plasament cat si din comunitate si care au ca preocupare comuna fotbalul. Programul are la baza acordul dintre Fundatia “Inima pentru Inima” si Inter Futura SRL, societate controlata de catre F.C. Internazionale Milano – Italia. Proiectul Inter Campus, asa cum este cunoscut in toata lumea are ca obiectiv principal promovarea sociala prin sport.

Televiziunea VTV
Televiziunea VTV

partener media

FUNDATIA INIMA PENTRU INIMA