top of page

Serviciul European de Voluntariat

Promovăm voluntariatul in randul tinerilor, urmarind sa dezvoltăm proiecte pentru tineri romani si străini, cu vârste cuprinse intre 16 si 30 de ani, care sunt dispusi unei experiente de voluntariat intr-o alta ţară, in activităţi sociale, culturale sau de protecţia mediului. Durata unui stagiu de voluntariat poate fi intre doua si douasprezece luni.

Voluntarii nu trebuie sa aiba experienta profesionala prealabilă. Trebuie doar sa aiba disponibilitate pentru lucruri noi, spirit de adaptare la conditii de viata diferite de cele intâlnite pana in prezent, disponibilitate pentru “confruntări”  interculturale si un minim de cunoastere a unei limbi de circulaţie internaţională.

Fundaţia Inimă pentru Inimă este acreditată pentru implementarea de proiecte in cadrul Serviciului European de Voluntariat, avand posibilitatea sa le deruleze in calitate de organizaţie gazdă, de trimitere si coordonatoare. Numărul de acreditare pentru S.E.V este 2017-1-RO01-KA110-037052.

#DIY - Develop and Involve Yourself

#DIY - Develop and Involve Yourself

Proiect derulat în cadrul ERASMUS+, KA1 (proiecte de mobilitate), Serviciul European de Voluntariat. Este coordonat de Fundația ”Inimă pentru Inimă” care găzduiește 6 voluntari SEV din Franța, Grecia, Bulgaria, Spania, Italia și Lituania

Grow up together

Grow up together

Proiect realizat in cadrul Serviciului European de Voluntariat, al carui promotor este Asociatia "Bambini in Romania" din Milano, Italia. Acest proiect presupune prezenta a 3 voluntari italieni in Ramnicu Valcea, pentru o perioada de 11 luni, incepand cu luna octombrie 2014 pana la sfarsitul lunii august 2015, voluntari care vor desfasura diverse activitati

Grow up together - second chance

Grow up together - second chance

Proiect ce se va derula in perioada octombrie 2015-august 2016, tot in colaborare cu Asociatia "Bambini in Romania", Milano, Italia. Trei noi voluntari italieni vor participa la o continuare a proiectului SEV aflat in implementare.

FUNDATIA INIMA PENTRU INIMA

bottom of page