top of page

Sustine-ne prin daibau.ro 

Va invităm alături de platforma daubau.ro. care susține și promovează organizații active în domeniul asistenței sociale și umanitare.

 

daibau_logo.png
Misiunea daibau.ro

În fiecare zi, la Daibau.ro lucrăm din greu pentru a vă ajuta să construiți și să reamenajați casele și birourile. Însă, spațiul de locuit al fiecăruia dintre noi este cu mult mai cuprinzător decât casa și biroul nostru.

Spațiul nostru de locuit este alcătuit din natura și orașul în care trăim, precum și din oamenii pe care îi întâlnim zi de zi, dar și din cei pe care de multe ori nu îi vedem – oameni vulnerabili, aflați în situații de pericol, care nu pot lupta de unii singuri pentru o viață demnă. Îmbunătățirea calității mediului și a vieții tuturor celor care trăiesc în el este responsabilitatea fiecăruia dintre noi.

De aceea, vă invităm să vă uniți forțele pentru a veni în sprijinul organizațiilor caritabile care au grijă de cei care sunt în nevoie!

În schimb, aceste organizații non-profit vor continua să ne îmbunătățească spațiul comun și calitatea vieții concetățenilor noștri.

bottom of page