top of page

Fundatia "Inima pentru Inima" a fost invitata la petrecerea "Diana"


Duminica, 31 mai 2015, copiii Fundatiei "Inima pentru Inima" au fost invitati sa sarbatoreasca "Ziua Copilului" la sediul S.C. Diana S.R.L. din Bujoreni, nr. 110, acolo unde generoasele gazde au planuit o multime de surprize cu ocazia zilei de 1 iunie: personaje celebre din desene animate, dulciuri si multa, multa distractie.

Ziua de 1 iunie este de fapt Ziua Internaţională pentru Protecţia Copiilor, însă astăzi este sărbătorită în mai multe ţări ca fiind "Ziua Copilului". Ziua datează din anul 1950 şi a fost stabilită de către Federaţia Internaţională Democrată a Femeilor de la Congresul de la Moscova (22 noiembrie 1949). Variantele globale majore includ Ziua Universală a Copilului din data de 20 noiembrie, după recomandarea Naţiunilor Unite. În România pe data de 1 Iunie 2015 sărbătorim Ziua Copilului.


Ziua Copilului este sărbătorită aproape pe tot mapamondul

Argentina sărbătoreşte Ziua Copilului in a doua duminică din luna august.

Australia sărbătoreşte Ziua Copilului în prima duminică din luna iulie. Brazilia sărbătoreşte Ziua Copilului în data de 12 octombrie. Bulgaria sărbătoreşte Ziua Copilului în data de 1 iunie. Cuba sărbătoreşte Ziua Copilului în a treia duminică din luna iulie. India sărbătoreşte Ziua Copilului în data de 14 noiembrie. Japonia sărbătoreşte Ziua Copilului în data de 5 mai. Mexic sărbătoreşte Ziua Copilului în data de 30 aprilie. Polonia sărbătoreşte Ziua Copilului în data de 1 iunie. Turcia sărbătoreşte Ziua Copilului în data de 23 aprilie. Ungaria sărbătoreşte Ziua Copilului în ultima duminică a lunii mai.

MULTUMIM S.C. Diana S.R.L.!

Recomandam
Recent
Urmariti-ne si aici
  • Facebook Classic
bottom of page