top of page

Noi suntem...Dincolo de cuvinte!


Va invitam sa participati la evenimentul caritabil organizat de Fundaţia Inimă pentru Inimă in Bucuresti, duminică, 13 decembrie, ora 19:00, la Beraria H.

Evenimentul are menirea de a strânge fonduri pentru finalizarea unui centru de hipoterapie*, destinat recuperarii copiilor cu abilitati deosebite (ADHD, autism, sindrom Down).

Spectacolul caritabil va fi susţinut de Aurelian Temişan, Lora, Miki (K-pital), Tudor Turcu, Tavi Colen, Florin Apostol, Laura Stone, Publika, Orchestra Hipnotique, corul de copii Andante, copiii Fundaţiei Inimă pentru Inimă, iar prezentatori vor fi Laura Stone şi Gabi Jugaru.

Copiii din centrele Fundaţiei vor prezenta spectacol de dans, de tradiţii populare de Crăciun, dar şi obiecte realizate manual: icoane pictate pe sticlă, ornamente şi felicitări de Crăciun.

Accesul se face in baza unei donatii la intrare (minim 15 lei) in incinta Berariei H, banii obţinuti fiind donaţi Fundaţiei. Se vor putea face donaţii suplimentare în timpul spectacolului sau în conturile: RO61RNCB0263028918020001 (lei) si RO34RNCB0263028918020002 (euro), BCR Ramnicu Valcea.

Fundatia Inima pentru Inima...19 ani de dezinstitutionalizare, socializare, integrare sociala si familiala, prevenire, abandon familial si scolar, voluntariat, socializare prin sport si recuperare. 11 case construite, cabinete de consiliere, asistenti maternali, dar mai ales peste 2000 de copii proveniti din centre de plasament din 7 judete, care, prin intermediul proiectelor implementate de fundatie, si-au gasit un drum decent in viata.

O parte din ei, medici, psihologi si medici veterinari, s-au gandit sa se intoarca si, impreuna sa

puna bazele unui alt proiect de pionierat pentru aceasta zona: recuperarea copiilor si adultilor

considerati "altfel" decat fiecare din noi.

Copii cu ADHD, autism, tetrapareza spastica, sindrom Down, paraplegii, etc, vor simti efectele benefice ale hipoterapiei, printr-o impletire a muncii terapeutilor cu forta psihica, miscarea si afectiunea calului.

Un prim pas a fost facut. Cu eforturi mari am cladit clinica...Ceea ce ne-a mai ramas e .. putin, dar vital .. amenajarea terenului de 6000 de metri, a grajdurilor si a padocului. Haideti sa construim impreuna momente de bucurie, de uimire, de triumf, de decizie, de eliberare si normalitate celor care au pierdut speranta de a fi ca noi.

Va asteptam alaturi de noi!Recomandam
Recent
Urmariti-ne si aici
  • Facebook Classic
bottom of page