top of page

Ajuta-ne sa avem ”O casa sigura pentru fiecare”!

Misiunea de la care organizația noastră nu s-a abătut în toti anii sai de existență, de a oferi fiecărui copil o casă și o familie, rămâne punctul esențial al activității noastre chiar și în momente grele.

Campanie derulată de Fundația ”Inimă pentru Inimă” cu sprijinul Platformei ”Bursa Binelui”

Misiunea de la care organizația noastră nu s-a abătut în toti anii sai de existență, de a oferi fiecărui copil o casă și o familie, rămâne punctul esențial al activității noastre chiar și în momente grele cum ar fi pandemia e COVID-19. Suntem preocupați de siguranța celor 32 de copiii din cele trei căsuțe de tip familial ale fundației din Râmnicu Vâlcea și Ocnele Mari. Suntem preocupați de menținerea în siguranță a lucrătorilor și colaboratorilor noștri pentu a putea asigura continuitatea îngrijirii, educației și asistenței pentru copiii și familiile beneficiare. Ne mobilizăm și pentru a ajuta persoanele cele mai afectate, persoanele vârstnice (peste 65 de ani) identificate cu sprijinul asistentilor sociali din 3 comunitati ale judetului Valcea.

Scopul campaniei

Sprijin de urgenta acordat grupurilor vulnerabile afectate

Suport acordat copiilor din grupuri vulnerabile pentru asigurarea continuității asistenței educaționale oferite de școală

Cui donez? - copiilor aflați sub o măsură de protecție din Fundația ”Inimă pentru Inimă”; - familiilor aflate în situație de risc, în contextul pandemiei; - persoanelor vârstnice în dificultate identificate cu sprijinul asistentilor sociali - cabinetelor medicale și secții de spital - instituțiilor implicate în lupta împotriva pandemiei de coronavirus De ce să donez?

Pentru că există o nevoie acuta de materiale de protecție (dezinfectant, masti, manusi) și materiale de igienă personală atât la nivelul persoanelor vulnerabile cât și la nivelul lucratorilor din serviciile socio-medicale (combinezoane, viziere).

Pentru facilitarea accesului la educație a copiilor din grupuri vulnerabile (copii afectați de sărăcie, copii instituționalizați) care nu dispun de resurse digitale - internet, tablete, computere.


Cum donez?

Primul pas

Apasa butonul “Doneaza” în dreptul proiectului susținut pe platforma de donații ”bursa binelui” susținute de Fundația ”Inimă pentru Inimă” pe care îl poți vedea mai jos:

Pasul doi

Completează datele din fereastra “Doneaza”. Este nevoie să completezi numele și prenumele, o adresă de e-mail și suma pe care o donezi. Bifează căsuța prin care ești de acord cu termenii și condițiile. Dupa completare si apasarea butonului “Doneaza”, vei fi directionat pe site-ul EuPlatesc.ro, operatorul de donatii al platformei Bursa Binelui, pentru finalizarea donatiei.

Aici trebuie să introduci:

- numărul cardului asa cum este trecut de banca emitentă;

- urmează luna si anul expirării cardului;

- codul de securitate care se găsește pe spatele cardului;

- numele așa cum este inscripționat pe card.

Apasă butonul ”Plătește online” și așteaptă afișarea mesajului de confirmare a efectuării plății.

Important: cardul trebuie să fie activat pentru tranzacții online. Informațiile pot fi găsite la banca emitentă.

Ai reușit! Îți mulțumim pentru că ești alături de noi!


Comments


Recomandam
Recent
Urmariti-ne si aici
  • Facebook Classic
bottom of page